Strategie operațională

Strategia operațională de dezvoltare a Gatedoor Holdings constă în administrarea curentă a capitalului în vederea asigurării unei creșteri pe durată lungă a profitului asociațiilor companiei de-a lungul ciclurilor economice.

Pornind de la premiza că activele de bună calitate, oferite spre închiriere la prețuri sub media pieței, facilitează o cerere permanentă cu un procentaj mic de spații neînchiriate, Gatedoor Holdings cumpără active bine localizate, care sunt atractive pentru clienții interesați de spații din orice categorie. Deținând în proprietate pe o durată lungă de timp, Gatedoor Holdings, în mod permanent administrează aceste active pentru a le maximiza valoarea, prin închirierea acestora cu o rentabilitate cât mai bună către clienți dintre cei mai credibili.

Compania caută să-și extindă portofoliul de active în piețe cu cerere stabilă, cu economii puternice. Compania controlează peste 100.000 mp de construcții – suprafața construită desfășurată, și peste 300.000 mp de teren, suprafețe aflate în dezvoltare în Ploiești, Pitești și București.