Proiect Piteşti

large_pitestiDenumire Proiect: Aris Commercial Center
Adresa: jud. Arges, Pitesti, str. Fratii Golesti nr. 14
Suprafata: 22.700 mp
Suprafata medie per etaj: 1400 mp
Inaltime medie per nivel: 4 ml
Ascensoare: 4
Regim inaltime: 2S+P+12+2®
Locuri de parcare: 250
Destinatie: Comercial & Birouri
Descriere: Activul este situat in zona utracentrala a orasului Pitesti, pe strada Fratii Golesti nr. 14, in zona care leaga principalele artere ale orasului Pitesti: B-dul Republicii, Str. C.A. Rosetti, Calea Craiovei. Imobilul se va dezvolta in imediata apropriere a sediului Petrom, in directia de mers spre iesirea din Pitesti catre Autostrada, la aproximativ 150 de metri de la intersectia Calea Craiovei cu strada Fratii Golesti.

Imobilul va fi unul dintre cele mai înalte din orasul Pitesti, si va reprezenta un punct de referinta atat din punct de vedere arhitectural cat si comercial. Cladirea va avea o arhitectura moderna, preponderent din sticla, cu o structura de rezistenta din beton armat, lobby de primire inalt pe 2 nivele, finisaje interioare de exceptie – marmura, gresie, faianta, iluminat special (atat natural cat si artificial), 4 ascensoare, toate la cele mai inalte standarde comerciale.

Imobilul are o destinatie mixta, de spatii comerciale, in special la parter, respectiv de spatii pentru birouri. Spatiile comerciale si de birouri vor fi de tip open-space, putand fi compartimentate in functie de necesitatile clientului. Imobilul va avea o bogata lumina naturala, asigurandu-se astfel un mediu de lucru placut si prieten cu mediul, sistem de incalzire si racire centralizat (HVAC), toate utilitatile de infrastructura, lobby central si front desk.

Din punct de vederea al serviciilor permanente oferite, imobilul va avea personal calificat pentru intretinerea si administrarea cladirii si infrastructurii, sisteme de siguranta interne si externe, sistem on-line de supraveghere a eventualelor defectiuni in instalatii, sistem on-line de solutionare si asistenta a clientilor pentru eventuale probleme aparute in legatura cu imobilul nostru.

Click aici pentru a vedea prezentarea proiectului în format PDF.