Glina, Drumul intre Tarlale nr. 61

Suprafața totală: 9990m2
  • Poze Oratis 010
  • Poze Oratis 013
  • Poze Oratis 023
  • Poze Oratis 026
  • Poze Oratis 032
  • Poze Oratis 048
  • Poze Oratis 002

Categorie imobil: Spatiu comercial, industrial, depozitare
Localitate: Bucuresti, Sector 3
Adresa: Str. Drum intre Tarlale nr. 61
Suprafata totala construita desfasurata: 1662 mp

Regim inatltime: P
Suprafata teren: 10.000 mp (cota exclusiva)

Deschidere la drum: 40 ml (str. Drum intre Tarlale)

Zona: Autostrada A2, Arabesque, Theodor Pallady, Soseaua de Centrura Bucuresti, Glina

 

Persoana de contact: Radu Bogdan Stefan
Tel: 0742.358.004
Email: office@gatedoor.ro
Sediu profesional: Bucuresti, Sector 4, Str. 11 Iunie nr. 29

 

Descriere:

Proprietatea este compusa din teren intravilan in suprafata de 10.000 (zecemii) mp din acte, 9.946 (nouamiinouasutepatruzecisisase) mp din masuratori cadastrale,  si constructie in suprafata construita desfasurata de 1.662 (unamiesasesutesasezecisidoi) mp, din care 1.607 (unamiesasesutesapte) mp atelier, centrala termica in suprafata de 37 (treizecisisapte) mp si 18 (optsprezece) mp cabina hidrofor, in prezent desfasurandu-se activitati comerciale specifice de producte, depozitare, show-room.

Imobilul este amplasat in zona periferic – industriala a orasului Bucuresti, in zona de Est, accesul deosebit de facil la proprietate realizandu-se direct din strada principala Drumul intre Tarlale, aceasta avand un front stradal deschis pe o distanta de 40 ml.

Din punct de vedere al cailor de acces, imobilul se afla in imediata apropiere a Autostrazii A1 – Bucuresti – Constanta (aproximativ 400 ml), B-dul Theodor Pallady (aproximativ 800 ml), Soseaua de centura a Bucurestiului (aproximativ 800 ml).

Cladirea are o inaltime aproximativa de 6 ml, latime de 20 ml, lungime de 83 ml.

Imobilul are fundatie din beton, structura de rezistenta fiind din lemn, compartimentarile interioare si inchiderile perimetrale fiind din barne de lemn uscate, invelite la partea interioara cu vata minerala, planseele partiale sunt din barne de lemn, acoperisul avand o sarpanta din lemn, cu invelitoare partial din lemn, repsctiv sticla (luminatoare).

Inchiderile perimetrale sunt din barne de lemn uscate, tratate ignifug, avand sistem de prindere tip „gheara” – conectori multicui, respectiv imbinari chertate, initial depozitul fiind construit pentru a promova conceptul de spatii de depozitare/productie realizate din material reciclabil, ecologic, termorezistent.

Pardoselile sunt preponderent din ciment elicopterizat, accesul in cadrul imobilului constructie putandu-se realiza inclusiv cu tirul, cladirea beneficiind de un sistem de incalzire bazat pe termosuflante electrice amplasate in partea superioara a cladirii. Cladirea are, in cursul zilei, preponderent lumina naturala atat prin luminatoarele superioare din cadrul acoperisului, cat si prin ferestrele constructiei pe laturile nord-vest-est. Infrastructura electrica a cladirii, bazata pe iluminat incandescent, beneficiaza de alimentare curent electric atat 220 V cat si 380 V, alimentarea pornind din postul trafo de 600 kva, amplasat pe terenul si in proprietatea societatii comerciale.