Proiect 11 iunie


large_fabrica
Denumire Proiect:
 Apollo Commercial Center
Adresa: Bucuresti, Sector 4, str. 11 Iunie nr. 48-50
Suprafata: 7.600 mp
Suprafata medie per etaj: 1200 mp
Inaltime medie per nivel: 4 m
Ascensoare: 3
Regim inaltime: S+P+4+2®
Locuri de parcare: 118
Destinatie: Comercial & Birouri
Descriere: Activul este situat in zona utracentrala a orasului Bucuresti, pe strada 11 Iunie nr. 48-50, sector 4, in imediata apropriere a Mitropoliei Romane si a Parcului Carol. Strazile principale cele mai cunoscute din apropiere sunt: B-dul Regina Maria (conecteaza Piata Unirii de Piata George Cosbuc si Palatul Parlamentului) si B-dul Marasesti (conecteaza Piata Libertatii de B-dul Dimitrie Cantemir – Budapesta).

Cladirea are o arhitectura moderna, preponderent din sticla, cu o structura de rezistenta din beton armat, finisaje interioare de exceptie – marmura, gresie, faianta, iluminat special, 3 ascensoare, asigurandu-se astfel satisfactie si pentru cele mai inalte standarde.

Imobilul are o destinatie mixta, de spatii comerciale, in special la parter si la mansardele superioare, respectiv de spatii pentru birouri. Spatiile comerciale si de birouri vor fi de tip open-space, putand fi compartimentate in functie de necesitatile clientului. Imobilul va avea o bogata lumina naturala, asigurandu-se astfel un mediu de lucru placut si prieten cu mediul, sistem de incalzire si racire centralizat (HVAC), toate utilitatile de infrastructura, lobby central.

Din punct de vederea al serviciilor permanente oferite, imobilul va avea personal calificat pentru intretinerea si administrarea cladirii si infrastructurii, sisteme de siguranta interne si externe, sistem on-line de supraveghere a eventualelor defectiuni in instalatii, sistem on-line de solutionare si asistenta a clientilor pentru eventuale probleme aparute in legatura cu imobilul nostru.

Click aici pentru a vedea prezentarea proiectului în format PDF.